dinsdag 23 maart 2010

Record Top Pension Fund valt opnieuw in de prijzen

Na een zilveren medaille twee jaar terug én twee gouden medailles vorig jaar (L’Echo & De Tijd Award 2008 en de Morningstar Award 2009) heeft Record Top Pension Fund opnieuw een gouden medaille op haar palmares geschreven: De L’Echo & De Tijd Award 2009 in de categorie ‘pensioensparen’.


In detail

De eindscore is het resultaat van een gewogen gemiddelde van 4 scores: een score op consistentie (40%), een score op rendement 5 jaar (20%), een score op Sharpe ratio** 5 jaar (20%) en een score op prestatie in een neergaande markt (20%). Record Top Pension Fund wordt gecommercialiseerd door Record Bank. Het beheer is in handen van ING Investment Management.

Nieuw! De Record Pensioenkrant.

Over pensioensparen wordt er heel wat geschreven, vaak onbegrijpelijk en weinig concreet. Record Bank lanceerde daarom de Record Pensioenkrant. Deze krant is volledig gewijd aan pensioensparen en staat vol interessante tips van pensioenspaarspecialisten en glasheldere relevantie info over het pensioen. Iedereen kan zijn of haar gratis exemplaar van de pensioenkrant aanvragen via http://www.recordbank.be/
Jobaanbiedingen mogelijk dankzij :
Jobaanbiedingen mogelijk dankzij :
Jobaanbiedingen mogelijk dankzij :