Landal GreenParks

vrijdag 9 oktober 2009

Het Pensioendossier in De Ochtend op Radio 1



De ochtend zet vrijdag 9 oktober zijn tanden in het pensioendossier. Jij kan nu je vraag kwijt op: deochtend@radio1.be.

Blijven onze pensioenen betaalbaar? Moeten we niet zelf meer appeltjes voor de dorst opzijzetten? De ochtend zet straks zijn tanden in onze pensioenen met professor Herman Matthijs en Rik Daems (Open VLD). Ze antwoorden onder meer op vragen van Radio 1-luisteraars. U kunt de uitzending live bekijken op de website Radio 1 van 8 tot 9 uur.

Hoe lang moeten we blijven werken? Blijven onze pensioenen betaalbaar? Moeten we niet zelf meer appeltjes voor de dorst opzij zetten? Wat zit er eigenlijk in dat Zilverfonds? En krabbelen de pensioenfondsen weer recht na de beurscrash?

Vragen bij de vleet dus, over de pensioenen. Vragen waarover de regering Van Rompuy zich dezer dagen buigt bij de opmaak van de begroting, of beter: bij het uittekenen van de besparingen.

De ochtend zet vrijdag 9 oktober zijn tanden in het pensioendossier. In een thema-uitzending van een uur lang fileren we de ideeën, de plannen, de toekomst van ons pensioen.

Met John Crombez (sp.a), professor Herman Matthijs, Open VLD-begrotingskenner Rik Daems (o.v.)

En, vooral, met jouw vragen. Vanaf nu kan je je vraag kwijt op deochtend@radio1.be . Wij leggen ze voor aan ons panel, vrijdag 9 oktober, van 8 tot 9 uur. Want ons pensioen verdient een vroege geest en een wakker brein.

Luister of kijk , of herbeluister.
Jobaanbiedingen mogelijk dankzij :
Jobaanbiedingen mogelijk dankzij : Familus - 149 euro korting
Jobaanbiedingen mogelijk dankzij : Landal GreenParks