woensdag 3 februari 2010

Wist je dat ? Pensiontalk op Facebook


Wat is Facebook?
Facebook is, zoals het op de homepage beschreven staat: "een sociaal hulpmiddel, waarmee je in contact komt met de mensen om je heen".
Alle berichten van Pensiontalk staan ook op Facebook. (klikken op prikbord). Je kan Pensiontalk toevoegen als vriend , door te klikken op 'toevoegen als vriend'.

Wat is het nut van Facebook?
Het leuke van facebook is dat je een zeer omvangrijk wereldwijd vriendennetwerk kunt aanleggen. Je kunt er gemakkelijk voor kiezen alleen mensen die je kent toe te laten op je Facebookpagina. Maar ook kun je nieuwe contacten aanknopen door vrienden van je vrienden uit te nodigen voor jouw Facebookpagina. Erg leuk is dat je gemakkelijk contact kunt hebben met je vrienden of familie aan de andere kant van de wereld, en dat je ook jouw foto's of video's met hen kan delen.

Heeft Facebook ook nadelen?
Facebook heeft het nadeel dat je vrienden alles kunnen zien wat jij op Facebook hebt veranderd, wat voor berichten je hebt verstuurd en wat je tegen anderen hebt gezegd. Dit zorgt ervoor dat je weinig privacy hebt. Wanneer je geen buitenlandse vrienden hebt, of wilt hebben en je hebt al een Hyvesaccount, dan is Facebook geen beter alternatief.


Jobaanbiedingen mogelijk dankzij :
Jobaanbiedingen mogelijk dankzij :
Jobaanbiedingen mogelijk dankzij :