Landal GreenParks

zondag 13 maart 2011

De beste spaar- en beleggingsmogelijkheden

OnafhankelijkAdvies.be heeft een onderzoek gedaan naar de rente op de diverse spaarvormen en het blijkt dat er een groot verschil is tussen de aangeboden rentes van de banken en verzekeringsmaatschappijen. Eén maatschappij steekt er met kop en schouders boven uit en presteerde 4,80%(*).

Wenst u een vrijblijvende vergelijking van de beste spaar- en beleggingsmogelijkheden, klik dan nu hier.

Het afsluiten van zo een rekening is moeilijk met veel rompslomp? Welnee, vele honderdduizenden zeer tevreden bezoekers van onze website gingen u reeds voor en profiteren nu van hogere rentes en veel betere voorwaarden.

(*)Invest for Life Classic van Allianz Belgium met historsch rendement vanaf 2002-2010 en toegepast op de nettospaarreserve en gekapitaliseerd aan een samengestelde intrest die dagelijks wordt toegekend. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Winstdeling 2010 onder voorbehoud goedkeuring CBFA. Verzekeringsmaatschappij Allianz Belgium NV is gevestigd in de Lakensestraat 35 te 1000 Brussel en is erkend dor de CBFA onder nummer 0097. Infofiche is eenvoudig te bekijken via de website van www.allianz.be
Jobaanbiedingen mogelijk dankzij :
Jobaanbiedingen mogelijk dankzij : Familus - 149 euro korting
Jobaanbiedingen mogelijk dankzij : Landal GreenParks