Landal GreenParks

vrijdag 3 juli 2009

ABP spint garen bij dood Michael Jackson

ABP profiteert van de dood van Michael Jackson. Het in zwaar weer verkerende pensioenfonds heeft vorig jaar de rechten op een aantal liedjes van de vorige week overleden megaster gekocht. Dat schrijft het Financieele Dagblad vrijdag.


Elke keer als 'You are not alone' of 'Dangerous' worden gedraaid, rinkelt de kassa bij het investeringsfonds Imagem Music Group dat ABP vorig jaar in het leven riep. Volgens de directeur van het fonds is het verwachte rendement van acht procent in 2008 al behaald.

Hoeveel geld het overlijden van de King of Pop ABP precies opbrengt is nog niet te zeggen. De verwachting is echter dat het gaat om vele miljoenen euro's.

Het was eigenlijk de bedoeling van ABP om voorlopig geen nieuwe rechten van liedjes te kopen, maar als de rechten van de Beatles-nummers die Michael Jackson in handen had op de markt komen, wordt dat heroverwogen, schrijft de krant. Dat zou kunnen omdat Jackson enorme schulden zou hebben gehad en zijn familie met de kostbare Beatles-rechten mogelijk geld wil ophalen.
Jobaanbiedingen mogelijk dankzij :
Jobaanbiedingen mogelijk dankzij : Familus - 149 euro korting
Jobaanbiedingen mogelijk dankzij : Landal GreenParks